Ejendomsmægler Roskilde

Vi er på et - og samme hold

Tryghed og tillid er nøgleord, når du skal overlade salget af din bolig til os som ejendomsmæglere. Og det forstår vi godt! Derfor vægter vi den personlige relationtillid til dig præcis lige så højt, som den høje kvalitet og professionalisme, som vi heller ikke går på kompromis med.
Hos DKBoligteam får du én dedikeret ejendomsmægler tilknyttet salget af din bolig. Én faglig person – ét job. Det giver ro, at det er den samme person, der både indgår aftalen, fremviser boligen, står for åbent hus, følger op med interesserede købere og som altså også lukker købsaftalen og "spiller bolden helt i mål".

Om lidt er kaffen klar...

Når du brygger kaffen - så kommer vi med kagen
Til det første møde tager vi kagen med til kaffen. Det gør vi, både fordi vi ønsker en afslappet, hyggelig og nærværende stemning, og fordi vi har sat god tid af til dig. Hvis kemien sidder lige i skabet, så skræddersyer vi salget af din bolig efter dine ønsker og behov samt på baggrund af vores rådgivning og mangeårige erfaring med salg af lignende boliger. Intet er umuligt, og du kan i princippet få det, lige som du ønsker – lige fra livsstilsvideoen til dronefotografen.
Når underskriften er sat, slipper vi dig ikke. Tværtimod! En tæt opfølgning er vigtig for os, og derfor kommer vi til at være i dialog, så du hele tiden kender status på dit boligsalg. Og vi afholder alle de fysiske møder, der skal til for, at du er tryg igennem hele processen.
Når vi har fundet den helt rigtige køber, så gennemgår vi selvfølgelig købsaftalen med dig, lige som vi naturligvis løser eftersalget. Når det sidste håndtryk er givet, glæder vi os til at forkæle dig med en gavekurv, og har du efterfølgende brug for hjælp til at finde en ny bolig, så hjælper vi dig også meget gerne med det.

Vi har kontor i Roskilde - og dækker hele Sjælland

Vi sælger boliger overalt på Sjælland.
Som erfarne ejendomsmæglere gennem mange år kender vi mange kringelkroge, gadehjørner og distrikter i Roskilde, men vi er ikke kun en Roskilde-mægler. Vi sælger lige så mange boliger på hele Sjælland, heriblandt Ringsted, Holbæk, Jyllinge, Kirke Hyllinge, Kirke Såby, Hvalsø, Lejre, København m.fl.
Vores kvalitetsstempel, mod dig som sælger, er, at vi udelukkende påtager os opgaver, hvor vi er velinformerede og føler os klædt på til at tage jobbet. Vi har +30 års erfaring i branchen, og vi er derfor ikke for fine til at sælge noget. Vi sælger alt; Både murermestervillaen, de gamle lejligheder i Roskilde midtby, den lille etværelses samt landstedet.
Lad os indlede dialogen, når I har lyst til det.

Vi er et lille erfarent team med et stort hold bag os

Sådan siger kunderne om samarbejdet.
Du skal selvfølgelig ikke kun høre det fra os. Vi har de bedste kunder - og vi samler på ærlige tilkendegivelser fra vores kunder. Nogen af dem har givet os et par ord med på vejen.
Læs her hvad de skriver og fortæller.

Kontakt os helt uforpligtende

oktober 2022

MTOTFLS
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Ejendomsmægler Roskilde
Ejendomsmægler Roskilde